AFSLUITINGEN VOOR TUINEN, PRIVÉ-TERREINEN EN BEDRIJVEN

Poortcenter heeft een ruim aanbod stijlvolle afsluitingen voor privé-terreinen en tuinen, alsook veilige afsluitingen voor bedrijven, industrieterreinen, sportterreinen en openbare terreinen.Wij plaatsen afsluitingen van het merk Heras Andronit. Deze  zijn in elke RAL-kleur te verkrijgen zodat deze perfect aansluit bij de stijl van uw woning of bij de huisstijl van uw bedrijf.

Wij hebben ons het assortiment afsluitingen met een sierlijke afwerking, veilige afsluitingen zonder, of juist met gepunt boveneinde. In scholen wil je immers niet dat kinderen zich aan de afsluiting bezeren, terwijl je in andere omstandigheden inklimming net wil tegengaan.

Bij sommige modellen zijn de horizontale staven in het midden weggenomen, zodat het heel wat moeilijker wordt om over de afsluiting te klimmen. Ook schuine vlakke bovenaan, aan één of twee zijden, zorgt ervoor dat inklimming vrijwel uitgesloten is.

De Adronit beschikt over een zeer corrosiebestendige coating waardoor we in staat zijn om maar liefst 25 jaar garantie op onze afsluitingen te geven. 

Wanneer u opteert voor onze afsluitingen hoeft u zich vele jaren geen zorgen te maken over uw omheining.Ook bij sterke niveauverschillen zijn deze afsluitingen prima toepasbaar. De speciale bevestigingswijze ervoor dat de afstand van uw omheining tot de grond overal even groot is.

En wanneer u uw terrein optimaal wil beveiligen is het bij sommige modellen zelfs mogelijk om een detectiesysteem met camerabewaking in te bouwen.

Van sierlijk en elegant voor particulier gebruik, tot een super beveiligde versie. Poortcenter heeft voor elke soort afsluiting een kwalitatieve oplossing. Contacteer ons voor een bezoek in onze showroom.

Of heeft u liever dat wij bij u een kijkje komen nemen voor een gepaste omheining?

Afsluitingen

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom Merchtem maar de meeste van onze poorten of afsluitingen  zijn terug te vinden in Overijse, Tervuren,  Zaventem, Grimbergen,  Asse, Ternat,  Lennik, Halle … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.