Moderne sierpoorten Poortcenter

STIJLVOLLE POORTEN VOOR MODERNE HEDENDAAGSE WONINGEN

Bij Poortcenter vindt u een zeer ruim assortiment moderne sierpoorten welke uitstekend passen bij hedendaagse en moderne woningen. Sierpoorten kunnen op heel wat verschillende manieren worden uitgevoerd: als al dan niet gemotoriseede schuifpoort of draaihekken.

Ook het bijbehorende smeedijzeren hekwerk kan meteen worden geplaatst zodat uw woning, toegangspoort en afsluiting op een mooie, stijlvolle manier bij elkaar aansluiten.

De stevige metalen poorten zorgen tevens voor een verhoogde veiligheid. Het risico op homejacking verlaagt immers heel sterk naarmate het de daders moeilijker wordt gemaakt.Er zijn voor elk type woning modellen welke perfect bij de stijl van uw woning passen.

Alle poorten worden in ons eigen atelier gemaakt waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is. En het laat ons toe om uw poort volledig op maat te vervaardigen, waardoor ook uw speciale wensen of ontwerpen kunnen verwezenlijkt worden.

Wanneer u naar ons outdoor showterrein komt, neemt u best benaderende maten daar waar u de inplanting van uw poort en afsluiting wenst. Als u niet zeker weet welk model te kiezen, breng dan gerust een foto van uw woning mee.

Tijdens uw bezoek aan ons showterrein maken wij u gratis een gedetailleerde offerte op basis van de door u genomen maten en gekozen modellen. De opmeting voor uitvoering gebeurt steeds door de zaakvoerder zelf.

Moderne Sierpoorten Poortcenter
Moderne Sierpoorten PoortCenter Merchtem

UW POORT EN TUINAFSLUITING
NOOIT MEER SCHILDEREN

Alle op maat gemaakte poorten krijgen een behandeling tegen corrosie en worden 2 lagen gecoat in vrijwel elke gewenste RAL-kleur. U hoeft dan ook nooit meer te schilderen! Naast een groot aantal tentoongestelde modellen op ons showterrein en in onze showroom beschikken we ook over uitgebreide fotoboeken met heel wat voorbeelden van realisaties.

 

U kan op die manier zeker de juiste keuze maken, en uiteraard geven wij u ook het nodige advies om uw keuze te vergemakkelijken.

Wij helpen u zowel op het vlak van het kiezen van een geschikt model in de juiste kleur, als voor het oplossen van technische aspecten bij het plaatsen van uw poort. Op die manier sluit uw poort perfect aan bij uw woning.

En uiteraard zijn ook automatiseringen, parlofonie, videofonie en aangepaste verlichting perfect te integreren in uw project.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom Merchtem maar de meeste van onze poorten of afsluitingen  zijn terug te vinden in Overijse, Tervuren,  Zaventem, Grimbergen,  Asse, Ternat,  Lennik, Halle … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.