Poortcenter Merchtem uw partner voor klassieke sierpoorten.

KLASSIEKE SIERPOORTEN: STIJLVOLLE POORTEN VOOR LANDELIJKE WONINGEN

Poortcenter vindt u een zeer ruim assortiment klassieke sierpoorten welke uitstekend passen bij traditionele en landelijke woningen.Sierpoorten kunnen op heel wat verschillende manieren worden uitgevoerd: als draaihekken, schuifpoort, al dan niet geautomatiseerd.

 

Ook het bijbehorende smeedijzeren hekwerk kan meteen worden geplaatst zodat uw woning een mooie, stijlvolle uitstraling heeft.De robuuste metalen poorten zorgen tevens voor een verhoogde veiligheid.

Het risico op homejacking verlaagt immers heel sterk naarmate het de daders moeilijker wordt gemaakt.

Er zijn voor elk type woning modellen welke perfect bij de stijl van uw woning passen. Alle poorten worden in ons eigen atelier gemaakt waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is.

Bovendien laat dit ons toe om uw poort volledig op maat te vervaardigen, waardoor ook uw speciale wensen of ontwerpen kunnen verwezenlijkt worden.

Kom zeker even langs…

Wanneer u naar ons outdoor showterrein komt, neemt u best benaderende maten daar waar u de inplanting van uw poort en afsluiting wenst. Als u niet zeker weet welk model te kiezen, breng dan gerust een foto van uw woning mee.Tijdens uw bezoek aan ons showterrein maken wij u gratis een gedetailleerde offerte op basis van de door u genomen maten en gekozen modellen. De opmeting voor uitvoering gebeurt steeds door de zaakvoerder zelf.

UW POORT EN TUINAFSLUITING NOOIT MEER SCHILDEREN

Alle op maat gemaakte poorten krijgen een behandeling tegen corrosie en worden 2 lagen gecoat in vrijwel elke gewenste RAL-kleur. U hoeft dan ook nooit meer te schilderen! U hoeft dan ook nooit meer te schilderen! Naast heel wat tentoongestelde modellen op ons showterrein en in onze showroom beschikken we ook over uitgebreide fotoboeken met voorbeelden van realisaties. U kan op die manier zeker de juiste keuze maken, en uiteraard geven wij u ook het nodige advies om uw keuze te vergemakkelijken.

Wij helpen u zowel op het vlak van het kiezen van een geschikt model in de juiste kleur, als voor het oplossen van technische aspecten bij het plaatsen van uw poort.Op die manier sluit uw poort perfect aan bij uw woning. Alle poorten kunnen ook met aluminium of hout bekleed worden.

POORTCENTER, VOOR EEN PERFECTE PLAATSING.

 Wij beschikken over verschillende ploegen plaatsers met jarenlange ervaring in het plaatsen van poorten, hekkens en afsluitingen. Andere ploegen staan dan weer in voor het automatiseren en het plaatsen van videofoons, toegangscontrole en camerabewaking. Al onze ploegen beschikken over het modernste materiaal om bij u ter plaatse elke wens te kunnen uitvoeren. 

Klassieke Sierpoorten
Klassieke Sierpoorten Merchtem
ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom Merchtem maar de meeste van onze poorten of afsluitingen  zijn terug te vinden in Overijse, Tervuren,  Zaventem, Grimbergen,  Asse, Ternat,  Lennik, Halle … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.