POORTOPENERS

Er bestaan verschillende soorten poortopeners om uw poort op een bedrijfszekere en efficiënte manier te bedienen. Afhankelijk van uw situatie kan u voor een bepaald type poortopener kiezen

VLEUGELPOORT POORTOPENERS OF DRAAIPOORTOPENERS

Deze poortopeners zijn de eenvoudigste en meest voorkomende hekaandrijving. De motoren zitten aan de onderkant van de poort. De poort wordt telescopisch bediend.De draaipoortopeners beschikken over een robuuste en onderhoudsvrije spindeltechnologie. De krachtinstelling is variabel en wordt geregeld in functie van uw poort.

ONDERGRONDSE POORTOPENER

Ondergrondse poortopeners worden, zoals de naam al doet vermoeden, in de grond ingebouwd. Deze ondergrondse poortaandrijving is zeer robuust en geschikt voor zwaardere hekwerken. Deze poortopeners zijn onderhoudsvrij, worden doorlopend gesmeerd en beschikken over een waterdichte motor.

SCHUIFHEKOPENERS

Deze poortopeners bedienen de poort met behulp van een schuifmechanisme. Deze poortaandrijving is zeer geschikt voor industriële toepassingen, maar wordt ook veel voor residentiële sierpoorten gebruikt. Het zijn heel sterke en duurzame poortopeners, welke doorlopend gesmeerd worden en geschikt zijn voor poorten tot wel 1500 kg.

BEDIENING VAN UW POORTOPENER

Voor het bedienen van uw poortopener bestaan er verschillende systemen, gaande van een eenvoudige bediening vanaf een parlofoon of videofoon, tot een uitgebreide poortautomatisatie met toegangscontrole, geïntegreerd in uw domoticasysteem en zelf bediening vanaf uw iPhone of andere smartphone

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom Merchtem maar de meeste van onze poorten of afsluitingen  zijn terug te vinden in Overijse, Tervuren,  Zaventem, Grimbergen,  Asse, Ternat,  Lennik, Halle … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.