Sierhekwerk

Bij een mooie sierpoort hoor natuurlijk ook het bijpassende sierhekwerk. Poortcenter ontwerpt en vervaardigt zijn poorten en sierhekwerk volledig zelf, zodat deze perfect bij elkaar aansluiten.De sierhekwerken worden op dezelfde manier vervaardigd als de poorten: op een vakkundige manier gelast, verzinkt en gepoederlakt in de gewenste RAL-kleur.

De poorten en sierhekwerken passen dan ook perfect bij de stijl van uw poort en staan garant voor jarenlang onderhoudsvrij plezier.

U heeft de keuze uit tal van ontwerpen, vormen en uitvoeringen. Modern, klassiek of landelijk sierhekwerk: we hebben het allemaal.Wij komen steeds ter plaatse voor het precies opmeten en het maken van een gepersonaliseerde offerte. Wij geven dan ook meteen raad bij het kiezen van een ontwerp dat mooi aansluit bij de stijl van uw woning. Alles wordt op maat gemaakt en door een ervaren, professioneel team bij u geplaatst.

Alle hekken, poorten en sierhekwerk worden in ons eigen atelier gemaakt waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is. Alles wordt volledig op maat vervaardigd, waardoor ook uw speciale wensen of ontwerpen kunnen verwezenlijkt worden.

PoortCenter Merchtem
Klassieke Sierpoorten