INDUSTRIËLE POORTEN EN AFSLUITINGEN: EEN EFFICIËNTE BEVEILIGING VAN UW BEDRIJF

Een poort voor het afsluiten van uw bedrijf of industrieterrein zorgt voor meer veiligheid. Goederen of vrachtwagens kunnen heel wat minder gemakkelijk ontvreemd worden wanneer de daders te maken krijgen met een stevige, robuuste afsluiting en dito toegangspoort.

Poortcenter heeft dan ook een heel assortiment industriële poorten welke geschikt zijn voor het beveiligen van industriële gebouwen, terreinen en bedrijven.

Industriële poorten PoortCenter Merchtem

GEAUTOMATISEERDE POORTEN

Een toegangspoort tot een bedrijf moet ook op een gecontroleerde manier toegang verschaffen tot diverse personen. Automatisering is dan bijna ook een must. We maken bij het automatiseren van industriële poorten dan ook een onderscheid tussen het openen van de poort op een gemotoriseerde wijze, en de toegangscontrole.Geautomatiseerde poorten kunnen immers op diverse manieren geactiveerd worden, van heel eenvoudige manieren tot heel geavanceerde toegangscontrolesystemen.

Van een simpele sleutel, bediening vanuit een bewakersloge, met afstandsbediening, toegangscontrole met cijferklavieren, tot RFID-badges en tijdsregistratie. Ook parlofonie, videofonie en camerabewaking dragen bij tot een veilige toegang tot uw bedrijf. Wij werken voor u een geschikte oplossing uit in functie van uw wensen en behoeften.

INDUSTRIËLE POORTEN IN ALLE KLEUREN

Wij kunnen uw industriële poorten in elke gewenste RAL-kleur leveren.

 De poorten worden door ons ontworpen in functie van uw behoeften, en volledig op maat gemaakt in onze eigen ateliers. Elke poort krijgt een grondige behandeling tegen corrosie en wordt 2 lagen gecoat. De poorten hoeven dan ook nooit meer geschilderd worden. Doordat de poorten in onze eigen ateliers zijn gefabriceerd is het ook een stuk eenvoudiger om beschadigingen te herstellen ten gevolge van bvb. het aanrijden van de poort.

 

PROFESSIONELE PLAATSING EN AFWERKING

We beschikken over verschillende ploegen professionele plaatsers met jarenlange ervaring in het plaatsen van poorten, hekkens en afsluitingen. Andere ploegen staan dan weer in voor het automatiseren en het plaatsen van videofoons, toegangscontrole en camerabewaking. Uiteraard bschikken wij over het modernste materiaal om het plaatsen van de poorten en bijbehorende automatisering op een efficiënte manier uit te voeren.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom Merchtem maar de meeste van onze poorten of afsluitingen  zijn terug te vinden in Overijse, Tervuren,  Zaventem, Grimbergen,  Asse, Ternat,  Lennik, Halle … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.