PARLOFOON EN VIDEOFOON

Bij het plaatsen van een poort sluit u voor uw bezoeker vaak ook de weg af naar uw voordeur. Door het integreren van een parlofoon of videofoon in uw poortstijl of tuinmuur verhelpt u dit probleem niet alleen, het verhoogt ook de veiligheid. U weet immers wie er aanbelt en kan zelf beslissen of u de bezoeker toegang wil verlenen.Wij installeren voor u parlofoons en videofoons van het merk Fasttel, een merk dat al jaren een stevige reputatie heeft opgebouwd op het vlak van kwalitatieve parlofoon- en videofoontoepassingen.

Het Fasttelgamma wordt door particuliere eigenaars vooral gesmaakt om het gebruiksgemak en de frisse, moderne uitstraling van haar producten.De bedrijvenwereld valt dan weer voor het installatiegemak en de onbeperkte uitbreidbaarheid. Een onderneming groeit immers en het aantal deurtelefoons groeit vaak mee.

PARLOFOON

Zeg nooit parlofoon of intercom tegen een Fasttel. Klassieke parlofoons zijn vaak “point to point” installaties. Buiten aan de poort of deur een buitenpost en binnen dan een antwoordpost die zelden of nooit een meerwaarde betekent voor welk interieur dan ook.

Een Fasttel echter is een echte deurtelefoon waardoor een “point to multipoint” installatie erg makkelijk realiseerbaar wordt zonder dat u in huis meerdere antwoordposten dient te voorzien. Al uw vaste en /of draadloze telefoontoestellen gaan immers op een speciale toon rinkelen wanneer een bezoeker zich aanmeldt.

U kunt hem/haar dus beantwoorden waar u maar wil: in de tuin, bij het zwembad, op zolder, op uw bureau, enz. En dit alles zonder dat er enig boor- of kapwerk moet verricht worden!Uiteraard schakelt Fasttel bij uw afwezigheid, en enkel indien u dit wenst, door naar uw GSM of eender welk ander nummer, bv. naar uw bedrijf of praktijk.

Met uw telefoon of GSM opent u al dan niet het hekken of voordeur zodat clienteel, leveranciers, tuinman, poetsvrouw of familie reeds toegang kan verleend worden tot het domein of zelfs de woning.En uiteraard heeft u de keuze uit meerdere modellen, voor zowel particulier gebruik als voor bedrijven.

VIDEOFOON

Wat indien ik ook een beeld wens te ontvangen van mijn bezoeker voordat ik hem te woord sta? De Fasttel videofoon verrijkt dan uw interieur met prachtige LCD monitoren die door hun strakke lijn en duurzaam materiaal wel een aanwinst voor uw interieur betekenen!Het videofoon inbouwmodel wordt discreet in de muur geplaatst en afgewerkt door een geborsteld alu kader. Heel mooi en een immens verschil met de klassieke plastic antwoordposten.

Het opbouwscherm is een echte eye-catcher. Deze past uitstekend op het bureau, dressoir of onthaal/toonbank of indien u absoluut niet wenst dat er in de muur gekapt of geboord wordt.

De “Beeld op Pc” module tovert automatisch het beeld tevoorschijn op uw Pcscherm en gaat weer weg bij het neerleggen van de telefoon. Ondertussen nam de software een foto en plaatste die netjes op de harde schijf. Een UHF modulator toont dan weer het beeld van uw videofoon Picture in Picture op uw televisie.En wat dacht u van de mogelijkheid om het beeld van uw videofoon te tonen op uw iPhone of een andere smartphone?

Wij bieden dus heel wat mogelijkheden om op een veilige manier na te gaan wie heeft aangebeld, alvorens u beslist of u de bezoeker wenst toe te laten. Van eenvoudige tot zeer geavanceerde parlofoon- of videofoontoepassingen, voor particulieren of bedrijven.

ONZE ACTIEVE WERKREGIO IS RUIM … ZEER RUIM

We zijn actief binnen een grote straal rondom Merchtem maar de meeste van onze poorten of afsluitingen  zijn terug te vinden in Overijse, Tervuren,  Zaventem, Grimbergen,  Asse, Ternat,  Lennik, Halle … Is uw huidige woonplaats toch iets verder ? Neem dan zeker vrijblijvend contact op voor meer info.