INBRAAKWERENDE POORTEN EN AFSLUITINGEN ZIJN VEILIGER DAN EEN ALARMSYSTEEM

[:nl]INBRAAKWERENDE POORTEN EN AFSLUITINGEN ZIJN VEILIGER DAN EEN ALARMSYSTEEM

We worden steeds vaker het slachtoffer van inbraken in woningen en winkels.
In het algemeen zullen inbrekers het risico om gepakt te worden, afwegen vooraleer zij hun slag slaan. Een alarmsysteem lijkt een efficiënt afschrikkingsmiddel, maar op het moment dat een alarm afgaat, zijn de inbrekers al binnen. En vaak laten ze zich door een alarmsysteem niet afschrikken omdat nauwelijks nog iemand op een alarm reageert.

Een mechanische beveiliging in de vorm van een degelijke poort en afsluiting blijkt heel wat efficiënter te zijn dan een alarmsysteem.
Het wordt de inbrekers immers heel wat moeilijker gemaakt om de poort over te klimmen, en meer nog, om na de inbraak met de gestolen goederen ongehinderd weer weg te komen. Een veilige poort en afsluiting betekenen daarom een veel groter risico voor de inbrekers. De kans wordt groot dat uw woning of bedrijf niet in aanmerking komt als mogelijk doel voor inbraken.

Uit reacties en ervaringen van onze klanten krijgen we steevast te horen dat zij geen slachtoffer meer werden van een inbraak sinds hun woning met een degelijke poort en afsluiting werd uitgerust.
Wilt u ook op beide oren slapen? Contacteer ons dan voor meer inlichtingen en een gratis bezoek ter plaatse. Dan bekijken wij samen met u hoe wij uw woning het best mechanisch kunnen beschermen tegen inbraken.[:]