Moderne Poorten

MODERNE SIERPOORTEN: STIJLVOLLE POORTEN VOOR MODERNE HEDENDAAGSE WONINGENBij Poortcenter vindt u een zeer ruim assortiment moderne sierpoorten welke uitstekend passen bij hedendaagse en moderne woningen.

Sierpoorten kunnen op heel wat verschillende manieren worden uitgevoerd: als al dan niet gemotoriseede schuifpoort of draaihekken. Ook het bijbehorende smeedijzeren hekwerk kan meteen worden geplaatst zodat uw woning, toegangspoort en afsluiting op een mooie, stijlvolle manier bij elkaar aansluiten.

 

De stevige metalen poorten zorgen tevens voor een verhoogde veiligheid. Het risico op homejacking verlaagt immers heel sterk naarmate het de daders moeilijker wordt gemaakt. Er zijn voor elk type woning modellen welke perfect bij de stijl van uw woning passen. Alle poorten worden in ons eigen atelier gemaakt waardoor een grondige kwaliteitscontrole over het volledige productieproces mogelijk is. En het laat ons toe om uw poort volledig op maat te vervaardigen, waardoor ook uw speciale wensen of ontwerpen kunnen verwezenlijkt worden.

Wanneer u naar ons outdoor showterrein komt, neemt u best benaderende maten daar waar u de inplanting van uw poort en afsluiting wenst. Als u niet zeker weet welk model te kiezen, breng dan gerust een foto van uw woning mee. Tijdens uw bezoek aan ons showterrein maken wij u gratis een gedetailleerde offerte op basis van de door u genomen maten en gekozen modellen. De opmeting voor uitvoering gebeurt steeds door de zaakvoerder zelf.

UW POORT EN TUINAFSLUITING NOOIT MEER SCHILDERENAlle op maat gemaakte poorten krijgen een behandeling tegen corrosie en worden 2 lagen gecoat in vrijwel elke gewenste RAL-kleur. U hoeft dan ook nooit meer te schilderen! Naast een groot aantal tentoongestelde modellen op ons showterrein en in onze showroom beschikken we ook over uitgebreide fotoboeken met heel wat voorbeelden van realisaties. U kan op die manier zeker de juiste keuze maken, en uiteraard geven wij u ook het nodige advies om uw keuze te vergemakkelijken. Wij helpen u zowel op het vlak van het kiezen van een geschikt model in de juiste kleur, als voor het oplossen van technische aspecten bij het plaatsen van uw poort. Op die manier sluit uw poort perfect aan bij uw woning. En uiteraard zijn ook automatiseringen, parlofonie, videofonie en aangepaste verlichting perfect te integreren in uw project.

 

Vous trouverez chez Poortcenter une large gamme de portails ornementaux modernes qui s’intègrent parfaitement aux habitations modernes et contemporaines. Les portails ornementaux peuvent être réalisés de différentes façons: portail coulissant ou battant, motorisé ou non.De même, les grilles en fer forgé correspondantes peuvent y être ajoutées afin que votre maison, votre portail d’accès et votre clôture forment un ensemble attractif et élégant. Par leur robustesse, les portails métalliques accroissent également la sécurité. Le risque de home-jacking est proportionnel au degré de difficulté pour les malfaiteurs à s’introduire chez vous. Il existe pour chaque type d’habitation des modèles qui conviennent parfaitement au style de votre maison. Tous les portails sont fabriqués dans notre atelier, ce qui assure un contrôle de qualité approfondi tout au long du processus de production.De plus, ceci nous laisse toute latitude pour réaliser votre portail entièrement sur mesure, et exécuter tous vos projets et demandes spéciales. Avant votre visite de notre aire d’exposition à ciel ouvert, prenez approximativement les mesures de l’implantation souhaitée du portail et de la clôture. En cas de doute quant au choix du modèle, n’hésitez pas à emporter une photo de votre maison. Lors de votre visite de notre aire d’exposition, nous vous ferons gracieusement une offre de prix, basée sur les mesures que vous nous fournirez et les modèles choisis. Les mesures définitives avant exécution sont toujours prises par le gérant en personne.NE PLUS JAMAIS PEINDRE NI VOTRE PORTAIL, NI VOTRE CLÔTURETous les portails sur mesure bénéficient d’un traitement anticorrosion, et sont recouverts de deux couches de couleur RAL au choix, dans la quasi-totalité des teintes existantes. Vous n’aurez donc plus jamais à peindre! Outre les nombreux modèles exposés, tant sur notre aire d’exposition que dans notre showroom, nous mettons également à votre disposition un large choix d’albums photos d’exemples de réalisations. Grâce à tout ceci, et aidé par les conseils nécessaires que nous vous prodiguerons volontiers, vous ferez assurément le bon choix. [:]